Cautare

10584 de rezultate pentru "prefixe de tara" (7.45 secunde)
solutiile PSD pentru depasirea crizei economice, situatia din PSD, disputa cu Mircea Geoana, strategia PSD in sesiunea parlamentara din toamna privind o eventuala motiune de cenzura, relatia cu Crin Antonescu si PNL si raspunsul la afirmatiile lui Traian Basescu privind o eventuala intrare la guvernare.
Evenimentul se anunta de o importanta majora pentru partidul de guvernamant, aflat intr-o cadere masiva in sondaje. ... Tocmai de aceea, evenimentul a primit din partea presei o importanta deosebita.
Ca sa nu se creada ca ceea ce va scriu ar fi 'sarcina de partid', tocmai mi-am dat demisia din PNTCD si din functia de vicepresedinte. Singura modalitate de a iubi astazi Romania este de a spune adevarul despre dvs.: ... Unica urmare ar fi demisia de onoare!
ANCA NICOLEANU) Adrian Ursu, despre demiterea lui Baconschi, pe care o considera o incercare de prostire a populatiei, si alte miscari haotice ale politicienilor aflati la guvernare • Jurnalul National:
Adevaratele mesaje din discursul lui Traian Basescu (www.danioanpopescu.ro) De aseara pana acum, discursul presedintelui e intors pe toate partile de analisti, de presa, de politicieni si concluzia aproape comuna, indiferent de tabere, e ca a fost un dezastru, sau macar dezamagitor.
Procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana a inceput la 22 iunie 1995 • In octombrie 1999, Comisia Europeana recomanda inceperea negocierilor cu Romania • Dupa lungi tratative, in decembrie 2004, negocierile au fost incheiate, Comisia Europeana aprobind semnarea Tratatului in februarie 2005 • In aceasta luna, Parlamentul European a votat favorabil avizul conform caruia ieri s-a semnat Tratatul • Daca exista dovada clara ca Romania nu indeplineste cerintele de aderare in anumite domenii importante, Comisia Europeana poate cere aminarea datei aderarii pina in ianuarie 2008 Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana este preconizata pentru 1 ianuarie 2007, ieri fiind semnat doar Tratatul de aderare, in cadrul negocierilor Romania obtinind cincizeci de perioade de tranzitie si aranjamente tranzitorii, cele mai multe perioade de tranzitie dintre toate statele din actualul val de extindere.
am trimis la Constitutia Romaniei, care confera foarte clar si in intregime Guvernului toate prerogativele legate de elaborarea politicii interne, cu toate dimensiunile ei economice, sociale, fiscale etc, subliniind in sensul acesta un lucru de care, poate, oaspetii nostri se dezobisnuisera in vremea presedintelui Traian Basescu si anume, ca interlocutorul si partenerul de tratative, de angajamente si de punere in practica a acestor angajamente este Guvernul, desigur, in frunte cu primul-ministru si al doilea lucru pe care l-am spus delegatiei FMI, acela ca in ciuda turbulentelor, crizei politice, cum doriti sau cum doresc dansii sa le numeasca, avem un Guvern stabil, avem un Guvern legitim, avem un Guvern responsabil si avem un Guvern care nu a schimbat cu nimic, cu nici o iota, angajamentele pe care le-a avut cu FMI si pe care le are in continuare.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Steagul a devenit si simbolul lipsei de respect al autoritatilor fata de comunitatea secuiasca. Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, s-a fotografiat alaturi de lideri ai UDMR in timp ce tinea in mana steagul Tinutului Secuiesc.
Liviu Plesoaianu a publicat pe facebook o contrascrisoare adresata tuturor romanilor, inclusiv grupului de disidenti Firea & Comp. ... ca simplu cetatean, am fost scarbit cand am vazut cum isi bat joc Victor Ponta si Crin Antonescu de VOTURILE mele din 2012!
In ultimii aproximativ doi ani, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta a intrat intr-un amplu proces de modernizare si retehnologizare. ... Potrivit studiilor, la preluarea Regiei de catre Felix Stroe - actualul director general, pierderile declarate erau de aproximativ 66%, dar in realitate, multe pierderi erau ascunse prin consumuri tehnologice.
Reuniunea Biroului grupului PPE si al Democratilor Europeni din Parlamentul European, care a inceput ieri la Bucuresti, a crescut apetitul intregii clase politice romanesti de a iesi in fata.
Pe fondul crizei inundatiilor, provocata de slaba gestionare a situatiei de catre autoritati, Ion Iliescu a somat Guvernul sa revina asupra deciziei de a demisiona. El i-a cerut si presedintelui Traian Basescu sa convoace de urgenta CSAT.
Renumite marci de produse "nascute" în Oltenia au cunoscut succesul regional sau national. ... Unele branduri de top au cunoscut involutii în ultimii ani. Reluam seria brandurilor de succes din Oltenia, dupa ce zilele trecute am prezentat evolutia marcilor Bunica, Wiesana, Top Gel, Olpo, Tomi.
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) - Un exercitiu de imaginatie: ... - Un prim pas al acestui exercitiu de imaginatie este sa-mi imaginez cum ar fi aratat societatea romaneasca azi daca in 1990 punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara ar fi devenit lege, o lege a lustratiei.
Se implinesc 160 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a devenit domn al Moldovei Ca urmare a razboiului Crimeii (1853-1856), conflict in care Rusia a fost infranta de Imperiul Otoman si aliatii sai englezi si francezi, la Paris s-a organizat o intrunire a Marilor Puteri in cadrul careia s-a redactat o Conventie unde, printre altele, se prevedea Unirea Principatelor Moldova si Valahia.
Nu iti trebuie mai mult de 5 minute ca sa te convingi de asta. ... E ok, nu trebuie sa-ti fie rusine, eu ma fac vinovat de asta aproape in fiecare zi.
Constantin Brancusi, unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului 20, este omagiat, an de an, la aniversarea nasterii sale, 19 februarie, printr-o zi dedicata, respectiv Ziua Brancusi, marcata la nivel national incepand din anul 2016.
Divergentele dintre premierul Calin Popescu-Tariceanu si presedintele Traian Basescu, pe tema Strategiei de securitate nationala si a conceptului de "buna guvenare", au fost preluate de parlamentarii afiliati celor doua tabere.
google-analytics.com